Wilujeng sumping di situs web kami!

Produk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Qingdao Haohang Fender Airbag Co., Ltd. perenahna di 1760 # Yanqing Rd, Distrik Jimo, Qingdao, Propinsi Shandong.

 

Kami khusus dina Ngaluncurkeun Kapal Airbags, Karét Laut Fenders, Fenders Ngambang Pneumatik, Fender Parahu, Gas Airbag, Pipa Airbag Jsb.

Warta

news

Qingdao Haohang Fender Airbag Co., Ltd.

Kami khusus dina Ngaluncurkeun Kapal Airbags, Kelautan Karét Fenders, Pneumatik Ngambang Fenders, Parahu Fender, Gas Airbag, Pipa Airbag Jsb.

Naha Anjeun Terang yén airbags pikeun peluncuran kapal ...
       DataIntelo nembé ngaluarkeun kom ...