Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Qingdao Haohang Fender Airbag Co., Ltd. perenahna di 1760 # Yanqing Rd, Jimo District, Qingdao, Shandong.

Kami khusus dina Ngaluncurkeun Kapal Airbags, Kelautan Karét Fenders, Pneumatik Ngambang Fenders, Parahu Fender, Gas Airbag, Pipa Airbag Jsb.

Fender karét tiup: seueur dianggo dina kapal ageung, kapal pesiar, platform laut, palabuan laut sareng dermaga. Éta nganggo hawa anu dikomprés salaku média panyangga pikeun nyerep énergi tabrakan kapal. Kusabab kitu, dibandingkeun sareng fender karét anu dikomprés umum, éta ngagaduhan nyerep énergi ageung, kakuatan réaksi alit, daérah kontak anu ageung sareng kapal, sareng tekanan permukaan alit unit anu dina kapal. , Kinerja henteu dikirangan nalika diiringkeun sareng dikomprés, sareng pamasanganana saderhana sareng merenah. Éta tiasa diadaptasi kana dok kapal dina sagala arah.

in

Aya dua bengkel di pabrik urang.
Salah sahiji tempat latihan nyaéta nyiapkeun Bahan Karét Alam anu atah pikeun urang, Plastik, Campuran sareng Senyawa.
Samentara éta kami ngajual materail ieu ka sababaraha pabrik anu kedah ngadamel Airbag atanapi Pneumatik Karét Fender ogé.

11

Bengkel anu sanésna utamina ngadamel Airbag sareng Fender kalayan bahan baku Karét Alam. 

t (1)
t (2)
t (3)
ht
sdv

Saatos seueur léngkah motong, aglutinating, twining sareng vulcanizing, urang tungtungna ngagaduhan bagian sakumaha anu dipesen ku pelanggan.

vd
rth

Saatos uji coba sareng pamariksaan, urang kéngingkeun bagian-bagianna dibungkus sareng dikirimkeun aranjeunna di panjuru dunya.

Kami gaduh reputasi anu saé saatos coorperation sareng perusahaan Pusat Contral sareng Atlantik (Samudra) Perusahaan Jsb.

kalayan Pangalaman produksi anu beunghar, sarat standar kualitas luhur, pikeun nyumponan kabutuhan konsumén,

pangropéa saatos-gancang sareng gancang, 

Tulus ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik, ngabahas kerjasama!

Sadaya produk kami parantos disatujuan ku CCS, BV, ABS, SGS Jsb.   

fd
gfrrgh
thrj

Kami gaduh pabrik urang sorangan pikeun ngolah Karét Alam sareng mesin Plastik, Campuran sareng Campuran Adhering kana pilihan anu berorientasi pelanggan, perusahaan nyayogikeun nasabah kalayan produk khusus, anu diékspor ka Éropa, Amérika Kalér sareng Asia, kalayan pangalaman produksi anu euyeub, luhur sarat standar kualitas, pikeun minuhan kabutuhan konsumén, pamulihan saatos sareng gancang saatos penjualan, ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik, ngabahas kerjasama! 

Hatur nuhun kana perhatosanana!