Wilujeng sumping di situs web kami!

Kapalitas Bantalan Kapalitas Tinggi Ngaluncurkeun Airbag Pikeun Angkat Sareng Pendarat

Pedaran pondok:

Kantong 4 lapis anu panjangna 1,5m dia x 15m Kantong hawa tiasa aman tahan 156-ton kalayan tekanan kerja anu aman 0,08MPa nalika digulung.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna

Shandong, Cina

Ngaran mérek

HAOHANG

Bagéan

Selang

Bahan

HDPE

HIDEUNG

Karét

TAHAN CAI

résistansi kana abrasi

3 ~ 18 Méter

résistansi kana korosi

vulkanisasi

vulkanisasi

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai

10000 Potongan / potongan per Dinten

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

Bungkus pantes kontainer

Palabuhan

QINGDAO

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan)

1 - 2

3 - 10

11 - 100

> 100

Est. Waktos (dinten)

3

6

30

Pikeun disawalakeun

Pedaran Video :

Ngaluncurkeun Kapal Sareng Airbag Landing Kalayan ukuran sareng logo khusus

d
s

Asesoris:

f
ss

7 lapisan motong gambar:

q

Spésifikasi:

Modél Spésifikasi (D × L) Aplikasi
3-lapisan Diaméter (D): Pikeun kapal Leutik sareng sedeng nepi ka atanapi ka handap pikeun ngaluncurkeun cara sareng obyék objék
0.8m, 1.0m, 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2m jsb.
4-lapisan Panjang (L): Pikeun kapal anu langkung ageung dugi ka atanapi ka handap pikeun ngaluncurkeun cara sareng obyék objék
5-lapisan mimitian ti 5m dugi ka 18m Pikeun kapal ageung sareng sedeng dugi ka atanapi ka handap pikeun ngaluncurkeun cara sareng obyék objék
6-lapisan atanapi langkung (Diaméter sareng panjang tiasa ngarobih ku sarat konsumén) Pikeun kapal ageung dugi atanapi turun kana cara ngaluncurkeun sareng ngadukung bagian konci nalika dioperasikeun
q

Toleransi Diménsi sareng Penampilan:

Panjang sareng diaméterna airbag peluncuran kapal kedah diukur ku tekanan kerja anu dipeunteun, toléransi anu diijinkeun nyaéta ± 3%. Panampilan luar tina airbag peluncuran pengiriman barang kedah lemes, caang tanpa retakan, gelembung, lapisan anu dipisahkeun, pit atanapi titik.

Airbag peluncuran laut perusahaan kami anu anyar nyoko kana formula karét khusus. Sareng masing-masing lapisan karét sareng lawon terintegrasi. Sirah balon peluncuran nganggo dua lapisan langkung seueur tibatan awak airbag. Ieu ningkatkeun tekanan kerja tina kantong udara sareng ningkatkeun kakuatan kantong udara laut. Kantong udara kami ngagaduhan ketang, kaamanan, sareng siklus hirup anu langkung lami. Kahirupan panggunaan dua kali langkung panjang tibatan airbag di pasar ku formulasi karét khusus kami.

 Tés pikeun Airbag Peluncuran Kapal:

1

Vulkanisasi:

2

 Métode Pakét:

3

Aplikasi:

4
5

 Ngaluncurkeun Kapal sareng ngagugulung

6

Pangwangunan sasak

7

Ngapung Dok

8

Téhnik Anyar pikeun kapal Inner Tube ngaluncurkeun Airbag saé pikeun nahan hawa sareng saé dina Angkat sareng ogé Dock sareng Perlindungan kapal.

 FAQ:

1. "Kuring gaduh kapal tapi henteu terang kumaha milih ukuran Airbag Kelautan."

Jawaban: Tong hariwang .Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun. Pls ngawartosan inpormasi ngeunaan kapal anjeun, kami tiasa nyarankeun ukuran anu cocog pikeun anjeun.
2. "Abdi hoyong nyobian anjeun 
Airbag Kelautan, tapi kuring henteu pernah nganggo sareng henteu terang kumaha ngagunakeunana, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring? "
Jawaban: Tong hariwang. Kami bakal ngirim buku paréntah babarengan sareng 
Airbag Kelautan.
3. "Naon MOQ anjeun?"
Walon: MOQ kami nyaéta 1PC.
4. "Kumaha upami umur anjeun 
Airbag Kelautan? "
Walon: Dirancang umur urang 
Airbag Kelautan nyaéta 6 dugi 10 taun
5. "Naon waktos jaminan anjeun?"
Ngajawab: Mangsa jaminan urang 2 taun. kami bakal tanggel waler pikeun ngalereskeun atanapi ngagentos anu énggal pikeun anjeun upami éta kabuktosan janten masalah kualitas kami.
6. "Naon jenis sertipikat anjeun tiasa nyayogikeun?"
Walon: sertipikat CCS, BV jsb sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras: