Wilujeng sumping di situs web kami!

EVA Foam Diisi Fender Pikeun Perlindungan Kapal

Pedaran pondok:

1.Warna. 2. Desain anu teu tiasa dipikiran. 3. Tiasa salaku batang ngambang dina laut. 4. fléksibel, hemat biaya. 5. Ngagaduhan fungsi pinuh sanaos kulit ditusuk. 6. Gampang dipasang, ngalih sareng dianggo. Pangropéa low.


Detil Produk

Tanda Produk

Jenis fenders jenis ieu 
EVA busa dieusi fender mangrupikeun jenis fender konstruktif kalayan bahan poliuretan salaku lapisan pelindung luarna sareng poliétilén atanapi inti busa plastik anu ngawangun bagian jero anu tahan banting.
Ngalangkungan deformasi komorésif pikeun nyerep énergi anu mangaruhan dina kapal nalika nganggo. Supados tiasa ngirangan pangaruh ngarusak kana darmaga sareng kapal.

Polyurethane floating fender ogé mangrupikeun jinis fender dikomprés anu ngawangun luar lapisan protéktif kalayan bahan poliuretan sareng ngadopsi matéri foaming poliuretan atanapi foaming plastik salaku médium panyangga; épék ngarusak dina darmaga sareng kapal bakal
dikurangan ku komprési pikeun nyerep énergi tabrakan tina kapal dina waktos ngagunakeun poliuretan fender ngambang.

Fenders laut anu dieusian nyerep nyerep tabrakan nalika kulit nolak pakean sareng luh dina kaayaan anu sesah, sahingga nyayogikeun sistem fendering laut anu tangguh, beurat pikeun aplikasi palabuhan, lepas pantai sareng kapal-ka-kapal.

eva-foam-filled-fender-1

Fitur
1.Warna 
2. Desain anu teu tiasa dipikiran
3. Tiasa salaku batang ngambang dina laut
4. fléksibel, hemat biaya 
5. Ngagaduhan fungsina lengkep sanaos kulit ditusuk
6. Gampang dipasang, ngalih sareng dianggo. Pangropéa low.

Spésifikasi
Fenders kaeusi fenders kinerja tinggi na beurat-tugas sistem fender ngambang.
Foam fender didamel tina kulit poliuretan elastomer (atanapi kulit karét), lapisan penguatan nilon sareng busa tahan bantal sél tertutup.
Éta ngagaduhan nyerep énergi tinggi sareng gaya réaksi anu handap.

eva-foam-filled-fender-2

eva-foam-filled-fender-3

eva-foam-filled-fender-4

Métode pakét

eva-foam-filled-fender-5
Aplikasi

eva-foam-filled-fender-6
Naha konsumén resep milih Produk HAOHANG kami?
1. Nilai Artos, anjeun bakal kéngingkeun harga anu pangsaéna dumasar kana kualitas anu saé.
2. Kaahlian Anu Teu Tiasa, kami janji kualitas produk tingkat munggaran sareng jasa.
3. umur produk anu saé sareng garansi kualitas, produk kami ngagaduhan umur panjang pikeun 10-15taunan.
    Samentawis éta, urang gaduh 3 taun jaman jaminan kualitas.
4. jasa saatos-jualan Profesional. Kami bakal ngabantosan palanggan pikeun ngajawab patarosan ngeunaan produk naon waé dina 24 jam.
5. Salaku konsumén urang, kami bakal nyayogikeun sakumpulan alat perbaikan kalayan gratis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk