Wilujeng sumping di situs web kami!

Karét Pneumatik Karét Fender Yokohama Tipe Ngapung Dock Bumpers

Pedaran pondok:

1. nyerep énergi tinggi 2. gaya réaksi Super low 3. Kontak condong anu saé nalika operasi 4. Karét pneumatik karét bakal ngambang dina cai, sanajan ayunan kapal, éta tiasa diterapkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna Shandong, Cina
Ngaran mérek Haohang
Bagéan fender
Bahan Karét
Ngaran Produk Karét Pneumatik Fender
Aplikasi Pakéan Kelautan
Warna Hideung
Fungsi Nyayogikeun Max Protection
MOQ 1 Sét
Sertipikat CE BV ISO
Jaminan 2 taun
Ukuran Ukuran ngarobih

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai 1000 Potongan / Potongan per Dinten

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan Bungkus pantes kontainer
Palabuhan QINGDAO

Waktos prosés

Jumlah (Potongan 1 - 1 2 - 10 11 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 3 5 60 Pikeun disawalakeun

Pedaran Video

Émbaran parusahaan

1

Parentah Singkat Perusahaan:

Qingdao Haohang Fender Airbag Co., Ltd. perenahna di 1760 # Yanqing Rd, Distrik Jimo, Qingdao, Propinsi Shandong. 

Kami khusus dina Ngaluncurkeun Kapal Airbags, Karét Laut Fenders, 

Fenders Ngambang Pneumatik, Fender Parahu, Gas Airbag, Pipa Airbag Jsb. 

Sadaya produk kami parantos disatujuan ku CCS, BV, ABS, SGS Jsb.      

Kami gaduh pabrik nyalira pikeun ngolah Karét Alam nganggo mesin Plastik, 

Campur sareng Senyawa

Taat kana pilihan anu berorientasi ka konsumén, perusahaan nyayogikeun palanggan sareng produk anu disesuaikan, 

anu diékspor ka Éropa, Amérika Kalér sareng Asia, kalayan pangalaman produksi anu euyeub, 

sarat standar kualitas luhur, pikeun minuhan kabutuhan konsumén, pamiaraeun saatos sareng gancang saatos-penjualan, 

wilujeng sumping anjeun nganjang ka pabrik, diskusikeun kerjasama!

Hatur nuhun kana perhatosanana!        

Jenis fenders jenis ieu:

Ieu kakuatan tinggi, sareng sistem fender anti korosi tinggi. Fender karét ngagaduhan jinis jaring rantai, jinis jaring tali sareng jinis tikar karét. 

2
3
4

Jenis fender-net Pneumatik:

Awak fender anu didamel ku jaring rantai atanapi jaring tali sareng sajabana. Jaring rantai tiasa tahan korosi langkung lami sareng biasana diwangun ku ban anu dianggo sareng baju karét pikeun méré panyalindungan tambahan. Jaring serat nganggo baju karét waé. Jaring kawat hampang sareng langkung gampang dibebenah.

Ciri anu paling nyorot tina karét pneumatik nyaéta:

Fender ditutupan ku jaringan ranté ban, sareng ieu manjangkeun umur panggunaan fender kembung ieu.

Kami nganggo ban anu dianggo pikeun jaring fenders kami, sadaya ban bakal dilakukeun pangobatan anu seger, permukaanna éndah.  

Ranté kami ngagaduhan ciri anti korosi anti UV sareng anti laut. Sadaya ranté anu perlakuan galvanis séng. Kami ogé ngagaduhan tali kerapatan tinggi PP pikeun ngagentos Ranté, tali ieu ogé anti uv, cai anti laut, anti abrasi sareng anti korosi.

Diaméterna ti 0.2m dugi ka 5m, sareng panjangna tina 0,5m dugi ka 12m.

Fender pneumatik disebut ogé fender inflatable, ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. nyerep énergi tinggi

Serepan énergi mangrupikeun data téknis utami tina karét pneumatik. Nalika tonnage kapal ningkat, énergi tabrakan kapal ngahubungi basisir atanapi kapal sanésna ningkat sacara ékspékénsial nalika operasi berthing. Énergi épéktip ageung kedah diserep ku déformasi pinuh ku fender sareng daérah kontak anu cekap. Deformasi komprési fender pneumatik urang tiasa langkung ti 60%, sareng luas permukaan kontak ngembang ku déformasi komprési ningkat. Kamampuh nyerep énergi fenders ieu langkung seueur tibatan fenders tipe sanés.

2. gaya réaksi Super low

Urang ngeusian hawa tekanan rendah di jero fenders inflatable, janten tekanan batin ningkat dugi nalika kompresi def

Kusabab permukaan kontak anu ageung, janten tekanan ka daérah kapalna kirang. Dibandingkeun sareng fenders kapal anu sanés, ieu sanés 

3. Kontak anu condong saé salami operasi

Pikeun kapal, kedah aya sudut aksés kana pantai sareng kamungkinan nyambungkeun kapal. Fender pneumatik kembung urang jauh langkung adaptasi sareng kontak anu condong tibatan fenders anu sanés.

4. Fender pneumatik karét bakal ngambang dina cai, bahkan ayunan kapal, éta tiasa diterapkeun.

Yutung fenders inflatable float dina permukaan cai (langkung ti 50% daérah awak). Sareng ku pasang, posisi fender moal robih perkawis posisi kapal. Khususna, nalika kapal ngagulkeun ombak, fénder tiup silinder ngagulung sareng gesekan sakedik. Ku alatan éta, éta moal ngarusak palapis pengiriman, sareng ogé tiasa ngagampangkeun ayun-ayun sareng ngageter kapal.

Fender karét karét ieu parantos seueur dianggo dina kapal tanki minyak, kapal kontainer, kapal pesiar, platform luar negeri, darmaga ageung, palabuhan militér 

 

5
6

Dibandingkeun sareng fender karét elastis tradisional, fender karét karét kami ngagaduhan kaunggulan ieu:

1. nyerep énergi ageung, sareng gaya réaksi dina kapal leutik.

2. Gampang dipasang

3. Élastisitas anu saé, moal ngarusak handapeun komprési

4. Lampu sareng ékonomi

Tés performa pneumatik laut:

7

Vulkanisasi:

8

Attn.Pls Kami supplier Mat Karét Baku pikeun ngadamel Airbags. :

9
10
11

Métode Pakét:

12
13

Aplikasi fenders pneumatic:

14

 Pameran:

15

Jasa Urang

1. Naon jinis sertipikat anu tiasa anjeun nyayogikeun pikeun karét tiup?

Walon: sertipikat ISO CCS, BV, SGS jsb sayogi.

2. Naon periode jaminan karét fenders karét anjeun?

Ngajawab: Mangsa jaminan kami nyaéta 24 bulan

kami bakal tanggel waler atanapi ngagentoskeun karét karét anu anyar pikeun anjeun upami éta masalah kualitas urang.

3. Naon umur fenders karét karét anjeun?

Walon: umur hirupna dirancang pikeun karét tiup kami nyaéta 6 dugi 10 taun

4. Naon MOQ tina fenders karét karét anjeun?

Walon: MOQ kami nyaéta 1PC

5. Abdi hoyong nyobian karét anjeun, tapi kuring henteu pernah nganggo sareng henteu terang kumaha ngagunakeunana, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring?

Jawaban: Tong hariwang. Kami bakal ngirim buku paréntah babarengan sareng fenders karét karét

6. Abdi gaduh kapal tapi henteu terang kumaha milih ukuran fender karét karét, anjeun tiasa ngabantosan kuring?

Jawaban: Tong hariwang. Pls ngawartosan inpormasi kapal anjeun, kami tiasa nyarankeun ukuran fenders karét karét anu cocog sareng kuantitas pikeun anjeun

7. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Walon: Kami pabrik pabrik, aya di Qingdao


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk