Wilujeng sumping di situs web kami!

Pabrik kantong udara pasang pipa tekanan tinggi tiup

Pedaran pondok:

1. Ékonomi praktis. Éta tiasa dianggo dina colokan pipa beusi cor, colokan pipa serat bertulang plastik, PVC, colokan pipa PPR, sareng colokan pipa spiral témbok anu sanés sareng sajabina. 2. Pelayanan plugging, sareng moro bocor. 3. Jinis elips. Éta gampang pikeun ngeusian pipa sareng éta ngagaduhan colokan ép anu saé


Detil Produk

Tanda Produk

Pipa plugging kantong hawa didamel tina karét kualitas luhur. Kantong hawa dihalangan ku ngagelebug. Nalika tekanan gas dina cai nyolok kantong hawa nyumponan sarat anu dibutuhkeun,cai anu nyolok kantong hawa ngeusi bagian pipa sadayana, sareng kabocoran diblokir ku gesekan antara témbok kantong udara sareng pipa, sahingga pikeun ngahontal tujuan ngeusian ngaliwatan bagian pipa. Épansi gas tiasa gancang ngahalangan aliran cai pikeun ngahontal tujuan teu aya rembesan laut.

Ngalangkungan desain profésional, Inflatable Rubber Pipe Plug dianggo dina ngabocorkeun moro saluran pipa drainase.
The Inflatable Rubber Pipe Colokkeun didamel tina bahan polimér kualitas luhur sareng kusabab ketang gas anu saé sareng beurat enteng;
Colokkeun Pipa Karét Tiup tiasa dianggo dina sagala jinis pipa sanés tekanan sareng tegangan handap

Sedeng
cai solokan, cai murni, minyak, hawa, haseup jsb.

Prinsip kerja 
Colokkeun Pipa Karét Tiup didamel tina gasbag karét sealing kualitas luhur, sareng Pipa Karét Tiup Tiup bakal dilegakeun ku ngeusian hawa anu dikomprés, nalika tekanan gas tina panyegelan gasbag ngahontal syarat formulér, Pipa Karét Tiup Tiup bakal ngeusian sadayana bagian pipa, sareng blok anu bocor kusabab gesekan, sahingga ngahontal tujuan tanpa cai nguap dina pipa.

Métode panggunaan 
Sateuacan dioperasikeun pipa tina kaayaan aliran, ukur diaméterna pipa sealing; Tahan di sisi Colokkeun Pipa Karét Tiup sareng jago hawa, lalaunan nempatkeun Colokkeun Pipa Karét Tiup kana pipa. Sateuacan ngagaleuh Pipa Karét Tiup Tiup, lebetkeun kana pipa, sareng sambungkeun barométer sareng pompa, teras dibuka lalaunan klep tabel kontrol tekanan. Tekanan hawa dikawasa di daérah kaamanan di luar tekanan anu dicirian beureum. Taut ngagambar tali dina bobo dina tali anu ngariung tali, ngalangkungan daptar kontrol tekanan, data pangamatan, nalika ngahontal sarat formulér, nutup vales kontrol tekanan, sareng inflating parantos réngsé. Saatos éta, dina waktos 20 menit, jaga hubungan antara tabel kontrol tekanan sareng pipa, titénan data variasi panyegelan tekanan udara, upami sadayana normal, teras ngamimitian damel konstruksi pipa.

inflatable-high-pressure-pipe-plug-3

Fitur
1. Ékonomi praktis. Éta tiasa dianggo dina colokan pipa beusi cor, colokan pipa serat bertulang plastik, PVC, colokan pipa PPR, sareng colokan pipa spiral témbok anu sanés sareng sajabina.
2. Pelayanan plugging, sareng moro bocor.
3. Jinis elips. Éta gampang pikeun ngeusian pipa sareng éta ngagaduhan pangaruh plugging anu saé.
4. résistansi buruk.
5. expansibility Super kuat.
6. beurat enteng sareng merenah pikeun nyandak, sareng gampang didamel.

image014

TANGKUNG PIPA INFLATABEL PIPE DIA Tekanan tekenan Beuratna Tech séjén.
50mm 50mm 1,5 Bar 0,07 Kgs  
75mm 75mm 1 Bar 0,25 Kgs  
100mm 100mm 0,8 Bar 0,32 Kgs  
150mm 150mm 1 Bar 0,60 Kgs  
200mm 200mm 0,4 Bar 2 Kgs  
300mm 300mm 0,4 Bar 3,5 Kgs  
98mm 100mm 1,5 Bar 0,8 Kgs  
150mm 1 Bar  
180mm 200mm 0,8 Bar 2,00 Kgs  
300mm 0,7 Bar  
230mm 300mm 0,7 Bar 4 Kgs  
400mm 0,6 Bar  
380mm 400mm 0,3 Bar 12 Kgs  
500mm 0,2 Bar  
550mm 0,17 Bar  
580mm 600mm 0,2 Bar 25 Kgs  
700mm 0,18 Bar  
750mm 0,17 Bar  
780mm 800mm 0,2 Bar 35 Kgs  
1000mm 0,15 Bar  
1100mm 0,12 Bar  
Tekanan tinggi TIPA POPE PLUG PIPE DIA Tekanan tekenan Beuratna Tech séjén.
98mm 100mm 2,5 Bar 1,6 Kgs  
150mm 2.0 Bar  
180mm 250mm 1,56 Bar 4 Kgs  
300mm 0,8 Bar  
230mm 250mm 1.2 Bar 8 Kgs  
300mm 1,00 Bar  
350mm 0,8 Bar  
380mm 400mm 0,65 Bar 24 Kgs  
500mm 0,54 Bar  
550mm 0,5 Bar  

Attn.Pls Kami supplier Mat Karét Alami sareng Bahan Bahan Baku Tirus pikeun ngadamel Airbags. 

11

Aplikasi

inflatable-high-pressure-pipe-plug-4

Colokkeun pipa ku karét karét sok dianggo dina pip sareng gorong-gorong pikeun ngaluarkeun kokotor sareng cai limbah. Sareng ogé dianggo salaku alat karét anu ngalereskeun. Kusabab rupa-rupa spésipikasina, éta tiasa dianggo pikeun ngahalangan aliran dina sababaraha kaayaan.

Kumaha carana urang milih colokan anu cocog:
1. Ukur diameter jero pipa.
2. Mastikeun bahan pipa.
3. Mastikeun panggunaanana, sapertos ngalereskeun pipa, uji coba udara tertutup, perawatan pipa jsb.
4. Mastikeun sedeng dina pipa, sapertos cai, minyak, hawa
5. Mastikeun tekanan deui


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk