Wilujeng sumping di situs web kami!

Colokan pipa kandung kemih karét karét tiung tinggi

Pedaran pondok:

Colokkeun pipa karét ogé disebut balon uji karét tiup di pasar. Utamana didamel tina bahan karét. Tekanan High Inflatable Rubber Water Pipline colokan stopper tiasa dianggo pikeun seueur proyek pikeun pamaréntahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Colokkeun pipa karét disebut ogé balon uji karét tiup di pasar. Utamana didamel tina bahan karét. The Tekanan tinggi Inflatable Water Rubber Pipline colokan stopper tiasa dianggo pikeun seueur proyek pikeun pamaréntahan.

Colokkeun pipa karét kami kalebet jinis ukuran sareng ukuran ukuran tunggal, éta utamina dianggo pikeun tés atanapi ngalereskeun pipa dina sagala rupa industri, janten palanggan tiasa ngadamel pilihan salaku saratna. Kami gaduh langkung seueur ngeunaanproduk fender karét, wilujeng ngahubungi kami pikeun konsultasi

inflatable-pipe-plug-4

Fitur
1. Ékonomi praktis. Éta tiasa dianggo dina colokan pipa beusi cor, colokan pipa serat bertulang plastik, PVC, colokan pipa PPR, sareng colokan pipa spiral témbok anu sanés sareng sajabina.
2. Pelayanan plugging, sareng moro bocor.
3. Jinis elips. Éta gampang pikeun ngeusian pipa sareng éta ngagaduhan pangaruh plugging anu saé.
4. résistansi buruk.
5. expansibility Super kuat.
6. beurat enteng sareng merenah pikeun nyandak, sareng gampang didamel.

image008

 

inflatable-pipe-plug-6

inflatable-pipe-plug-5

Attn.Pls Kami supplier Mat Karét Alami sareng Bahan Bahan Baku Tirus pikeun ngadamel Airbags. 

11

Aplikasi
Colokkeun pipa ku karét karét sok dianggo dina pip sareng gorong-gorong pikeun ngaluarkeun kokotor sareng cai limbah. Sareng ogé dianggo salaku alat karét anu ngalereskeun. Kusabab rupa-rupa spésipikasina, éta tiasa dianggo pikeun ngahalangan aliran dina sababaraha kaayaan.

inflatable-high-pressure-pipe-plug-4
Kumaha carana urang milih colokan anu cocog:
1. Ukur diameter jero pipa.
2. Mastikeun bahan pipa.
3. Mastikeun panggunaanana, sapertos ngalereskeun pipa, uji coba udara tertutup, perawatan pipa jsb.
4. Mastikeun sedeng dina pipa, sapertos cai, minyak, hawa
5. Mastikeun tekanan deui


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk