Wilujeng sumping di situs web kami!

Formwork Inflatable Balloons Concret Rubber Tube Pikeun Culvert

Pedaran pondok:

Balon Karét Pneumatik Culvert Bentuk tubular pneumatik didamel tina karét alam sareng lawon. Sacara umum, éta kabentuk ku tilu lapisan (1 + 2 = 2pamuter karét sareng 1 lapisan lawon)


Detil Produk

Tanda Produk

Konstruksi Culvert Balon Karét Inflated, balon karét pneumatik

Bahan
Bentuk tubular pneumatik didamel tina karét alam sareng lawon. Sacara umum, éta diwangun ku tilu lapisan (1 + 2 = 2paké karét sareng 1 lapisan lawon): lapisan jero nyaéta lawon polimér sintétik kakuatan kuat nahan gaya tina tekanan beton sareng hawa. Lapisan luar karét tervulkanisasi.

Karet karét kira-kira 65Shore A pikeun ngajaga fitur anu saé, sapertos lemes, awét, tahan kaéndahan.

Upami papan beton anjeun langkung kandel, éta kedah didamel dina 2 lapisan lawon sareng 3 karét karét (2 + 3).

Wangunna
Kami tiasa ngahasilkeun balon culvert kalayan bentuk anu béda, punten anjeun tiasa milih éta salaku syarat proyek anjeun.

culvert-pneumatic-rubber-balloon-8

Spesifikasi Standar

Diameter: Ti0.2m dugi ka 3m
Total Panjangna: Ti 1m dugi ka 28m
Spésifikasi sanésna ogé sayogi nalika pamundut pelanggan.

Parameter Bahan Karét

Barang Indéks
Terence of Kandel, mm 3,2 ± 0,2
Teu karasa (Shore A) 65 ± 5
Tegangan napel tina karét sareng lawon, N / 25mm ≥8
Kakuatan tarik, MPa ≥12
Perpanjangan istirahat,% ≥350
300% Stretch set panjang, MPa 6
Regangan pikeun babandingan deformasi ≤20% (Nyegah distorsi)
Suhu anu cocog, ° C -10 ~ 80
Penampilan Teu aya retakan, teu aya gelembung dina permukaan, panjangna impurity trace henteu langkung ti 3mm, jerona henteu langkung ti 1.5mm, sareng jumlah tilasna henteu langkung ti hiji.Deformasi henteu langkung ti 2mm

Spesifikasi Standar
1-diaméterna ti 0.2m dugi ka 3m, (buleud)
2-total panjangna tina 1m dugi ka 28m (buleud)
3- spésifikasi anu sanés ogé sayogi numutkeun pamundut klién.

 

culvert-pneumatic-rubber-balloon-10

 

culvert-pneumatic-rubber-balloon-12

Attn.Pls Kami supplier Mat Karét Alami sareng Bahan Bahan Baku Tirus pikeun ngadamel Airbags.

11

Operasi instruksi manual ARD balon karét karét

Nganggo karét tiup mandrel:

1. Pasang mandrel tiup kana kapang – tarik mandrel kembung kana kandang penguat waja, sareng jantenkeun sendi vertikal ka luhur

2. Mimiti tiup pikeun mandrel

(1) Buka klep sareng hawa kembung ka sett pencét, teras tutup klep

(2) Pencét damel (Tingali lambar)

3. Dibereskeun

(1) Kusabab mandrel tiup bakal ngambang ka luhur nalika beton ngageter, janten anjeun kedah ngalereskeun ka luhur sareng ka handap, sareng ditambah briket pikeun ngungkulan daya apung.

(2) Pikeun el250mm mandrel, jarak anu biasa diadegkeun nyaéta 80cm. Upami diaméterna ningkat, maka jarak spruprup bakal dikirangan relatif.

4. Tuang tina beton

(1) prosés tuangna beton ampir sami sareng bagian anu diwangun padet

(2) Nganggo plug-in rod geter frékuénsi luhur ti dua sisi dina waktos anu sami alat vibrator tiasa nyingkahan mandrel anu ngalir

(3) Rod ngageter tungtung henteu tiasa ngahubungi mandrel, bisi ngarusak mandrel sareng bocor gas.

5. salaku komponén beton solidification maka tiasa kosong gas tina rongga, ditarik kaluar kapsul.

6. Ngumbah mandrel, tekanan test sareng inspect.Storage sareng perawatan mandrel tiup

A. Saatos dianggo, anjeun kedah ngumbah mandrel kalayan bersih ku cai; nalika henteu kedah dianggo, punten simpen mandrel dina tempat anu di ventilasi sareng garing, sareng tong keuna kana minyak, asam, alkali

B. Salami prosés ngagunakeun langsung, mangga kedah ulah aya anu keuna kana obyék anu seukeut.

C. Unggal waktos saatos narik mandrel tiup kaluar kapang, punten nganggo sikat (langkung saé ku sikat nilon) sareng cai anu ngalir kanggo nyeuseuh, ngaleupaskeun beton dina permukaan supados mandrel tetep bersih.

D. Upami gas bocor mandrel sareng pilem panyegelan dipareuman, anjeun tiasa nganggo roda grinding pikeun ngabakar tempat anu diperyogikeun teras sikat lem pikeun nutupan pilem panyegelan; pikeun tempat serat anu rusak, anjeun kedah nganggo pita pikeun nutupan pikeun ngalereskeun.

Aplikasi balon karét pneumatik culvert

culvert-pneumatic-rubber-balloon-14

FAQ

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Umumna, urang ngepak barang-barang di jero kantong plastik lingkungan sareng karton luar. Upami anjeun gaduh hak patén anu didaptarkeun,
urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: biasana upami mesen artos kirang ti $ 1.000, kedah mayar artos sapinuh sateuacan ngahasilkeun, upami éta langkung ti $ 1.000, peryogi T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan na, cekap pikeun ngajaga produk anjeun tetep pikaresepeun, nuhun pisan! sateuacan anjeun mayar kasaimbangan.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU… sareng sajabana, utama numutkeun kabutuhan pelanggan, hatur nuhun!

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 10 ka 20 dinten saatos nampi mayar sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon ari anjeunconto kabijakan?
A: Urang tiasa nyayogikeun sampel gratis upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir. Hatur nuhun parantos dipikaharti.

Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh 100% tés sateuacan pangiriman, tetep quallity, tong hariwang!

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna sanésna asalna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk