Wilujeng sumping di situs web kami!

Tangguh Lengkep Tipe Tipe A Tipe V Tipe W Tipe M Tipe Karét Fender Strip

Pedaran pondok:

Cetakan sapotong tunggal anu tangguh pikeun umur panjang, tahan guntingana tahan Kontak tekanan kontak awakna susunan ngabenerkeun anu kuat, gancang sareng gampang dipasang Panjangna henteu standar, Indéks Énergi sareng profil tungtung anu diserep énergi tinggi Gaya réaksi rendah.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Jenis M Karét Fender W Type fenders Kelautan lepas pantai Karét Fenders

M Type Rubber Fenders loba digunakeun dina bow atanapi buritan kapal atanapi dina sudut dock atanapi pontoons. Bentuk M fender ieu nyayogikeun kalenturan sahingga tiasa sacara gampil nuturkeun kontur gondewa atanapi buritan. Jenis fender ieu ngagaduhan permukaan kontak anu lega sareng fleksibel. Alur di luhur nyayogikeun cekelan tambahan sareng tilu suku anu fleksibel pikeun mastikeun kontak anu saé sareng kantétan anu mantep. M fenders tiasa dipasang dina radius alit sareng éta relatif langkung enteng tibatan W fenders. Tilu liang anu dipasang dina M fenders mempermudah instalasi gampang sareng akurat.

M Type Rubber Fenders ogé dianggo pikeun ngadorong. Aranjeunna nyayogikeun raray kontak datar anu ageung pikeun tekenan lambung anu handap pisan - gunana nalika damel sareng kapal-kapal kapal lemes sapertos tanker sareng operator massal. Profil alur masihan cekelan tambahan sareng M Fender tiasa gampang dipasang dina bagian anu lempeng sareng radii anu cukup alit dina busur sareng buritan tempat pamali.

Jenisna
M fenders dihasilkeun tina jinis karét anu awét pisan. Panjangna sering henteu langkung ti 2000 mm sareng éta dihasilkeun ku cara ngawangun komprési. Diménsi anu paling umum disimpen dina saham sareng tiasa dikirimkeun dina waktos anu singget. M fenders, W fenders sareng Keyhole fenders henteu tiasa ditukeurkeun.

Ngolahna
M fenders relatif gampang dipasang. Pamasangan sering dilakukeun kalayan bantosan ngalereskeun pin ngalangkungan tilu bukaan standar. M fenders sayogi dina sababaraha rupa sareng aranjeunna tiasa dipotong dina sudut. Upami fenders langkung panjang batan saméter kanggo mukaan pangrojong tiasa ditambihan.

M-Type-Fende-6

Fitur

Kasautan cetakan sapotong tunggal pikeun umur panjang
Résistansi geser alus teuing
Tekanan kontak awak leutik
Pangaturan ngalereskeun anu kuat, gancang sareng gampang dipasang
Panjangna henteu standar, Indéks Énergi sareng profil tungtung sayogi
Nyerep énergi tinggi
Gaya réaksi handap.
Kalayan struktur rasional, gampang dipasang sareng dipiara.

M-Type-Fende-7

M-Type-Fende-8

Attn.Pls Kami supplier Mat Karét Alami sareng Bahan Bahan Baku Tirus pikeun ngadamel Airbags.

11

Panerapan M atanapi V atanapi W Type Rubber Fenders

Aplikasi
M atanapi V atanapi W Type Rubber Fenders dianggo pikeun ngajagaan:
• kapal tunda
• kapal parahu
• tukang és
• kapal tongkang
• parahu suplai
• pontoons
• juru quays
• bagian sasak

M-Type-Fende-9

FAQ

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Umumna, urang ngepak barang-barang di jero kantong plastik lingkungan sareng karton luar. Upami anjeun gaduh hak patén anu didaptarkeun,
urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: biasana upami mesen artos kirang ti $ 1.000, kedah mayar artos sapinuh sateuacan ngahasilkeun, upami éta langkung ti $ 1.000, peryogi T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan na, cekap pikeun ngajaga produk anjeun tetep pikaresepeun, nuhun pisan! sateuacan anjeun mayar kasaimbangan.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU… sareng sajabana, utama numutkeun kabutuhan pelanggan, hatur nuhun!

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 10 ka 20 dinten saatos nampi mayar sateuacanna anjeun. Waktos pangiriman khusus gumantung dina barang sareng jumlah urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun sampel gratis upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir. Hatur nuhun ageung pikeun anjeun pamahaman.

Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh 100% tés sateuacan pangiriman, tetep quallity, tong hariwang!

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna sanésna asalna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk