Wilujeng sumping di situs web kami!

Kulit Polyurea EVA Foam dieusian Donat Fender

Pedaran pondok:

Kurva defleksi beban sabanding Pasukan geser rendah Pasang nyalira kana tingkat parobihan cai Biaya instalasi murah Umumna bebas perawatan Draf individu tiasa dikontrol ku counterweights Penyerapan énergi tinggi nyegah karusakan boh kapal fender sareng kapal


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Donat Fender mangrupikeun jinis khusus tina Busa Fenders. Éta dirarancang pikeun ngan saukur nyelipkeun monopil cicing. Kusabab pangwangunanana, fender kumalayang luhur sareng ka handap sareng tingkat cai anu turun naek sareng muter nalika kapal naér sareng geser sapanjang fender. Donat Fender didesain ku inti sél katutup poliétilén dihubungkeun sél katutup 100%, kulit elastomerik bertulang sareng bantalan gesekan rendah dina inti waja internal.

Donat Fenders sayogi diaméterna tina 1.270 mm dugi ka 4,220 mm sareng diameter tumpukan maksimum 610 mm dugi ka 2,388 mm. Salaku tambahan, makuta mooring, counterweights (pikeun aplikasi sub-laut) atanapi fitur sanésna sapertos jaring pelindung tiasa ditambihan.

Teu karasa busa, kandel kulit, diaméter tihang / fender sareng ogé jangkungna fender tiasa dirobih dumasar pamundut. ShibataFenderTeam bakal senang nampi input desain anjeun ngamungkinkeun kami insinyur jinis, ukuran sareng perenah umum Donut Fender anu leres.

donut-fender-5

Fitur

Kurva defleksi beban sabanding
Kakuatan geser low
Nyaluyukeun diri pikeun ngarobah tingkat cai
Waragad instalasi murah
Umumna gratis perawatan
Draf individu tiasa dikontrol ku counterweights

Nyerep énergi tinggi nyegah karuksakan boh fender sareng kapal moored tur ngajadikeun operasi berthing gampang sareng aman.
Instalasi gancang sareng gampang
Didamel tina bahan awét sareng dipercaya pikeun ngirangan biaya perawatan sareng ngamaksimalkeun performa sareng hirupna fender

donut-fender-6

Ngalenyepan énergi

Kurva di handap nunjukkeun Serepan Énergi tina dianggap HAOHANG Donat Fender dina% komprési anu béda. Ngan hiji sisi Fender anu tiasa dianggo nalika komprési sareng henteu diaméterna sadayana. Pintonan biasana diserahkeun kana komprési 60% nanging komprési langkung luhur kadang-kadang diidinan dina waktos anu pondok nalika kacilakaan.

A defleksi dina sareng langkung luhur ti 75% upami dilarapkeun langkung jam bakal ngirangan kamampuan busa cageur bentuk aslina. Tapi bakal tetep nanggungkeun ka asuransi fungsi ngamankeunana. Punten perhatoskeun yén pikeun komprési anu tinggi sapertos kitu aya résiko ngarusak bagian baja internal tina Donut Fender. 

donut-fender-7

Gaya Réaksi

Kurva "Force Réaksi" nunjukkeun kakuatan anu dihasilkeun duanana dina awak kapal sareng Steel Monopile nalika dikompreskeun ti Donat Fender.

donut-fender-8

donut-fender-9

donut-fender-10

Konci panto panto lawang / kaluar fenders

Dirancang pikeun ngajagaan lawang Harbour sapertos dock, kuncén atanapi salaku pituduh pikeun kapal anu ngalih tina jalur normalna.

Desain sudut anu nampilkeun raos langkung lemes upami aya pangaruh frontal
Pitunjuk bujur pikeun ngalempengkeun Kapal dina jalan léngkahna ngahindarkeun karusakan serius kana awak sareng tembok jetty / Quay.

Ukuran sareng Bentuk diitung ngitung karakteristik Kapal bari ngirangan lebar fender minimal.

Sababaraha metodeu fiksasi sayogi: Misalna, Fender tiasa dilekatkeun dina piring waja, ditancebkeun dina témbok jetty / Quai; dicekel ku kabel atanapi ranté sareng / atanapi ditali.

Attn.Pls Kami supplier Mat Karét Alami sareng Bahan Bahan Baku Tirus pikeun ngadamel Airbags. 

11

Aplikasi Pikeun Donat Fender

Kuncén sareng panto darmaga garing, pelindung sudut, lumba-lumba péngkolan, daérah anu ageung pasang pasang atanapi perlindungan sasak
Struktur monopil séjén
Jeti kapal selam

donut-fender-12

FAQ

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Umumna, urang ngepak barang-barang di jero kantong plastik lingkungan sareng karton luar. Upami anjeun gaduh hak patén anu didaptarkeun,
urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: biasana upami mesen artos kirang ti $ 1.000, kedah mayar artos sapinuh sateuacan ngahasilkeun, upami éta langkung ti $ 1.000, peryogi T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan na, cekap pikeun ngajaga produk anjeun tetep pikaresepeun, nuhun pisan! sateuacan anjeun mayar kasaimbangan.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU… sareng sajabana, utama numutkeun kabutuhan pelanggan, hatur nuhun!

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 10 ka 20 dinten saatos nampi mayar sateuacanna anjeun. Waktos pangiriman khusus gumantung dina barang sareng jumlah urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun sampel gratis upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir. Hatur nuhun parantos dipikaharti.

Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh 100% tés sateuacan pangiriman, tetep quallity, tong hariwang!

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna sanésna asalna.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk