Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • NahaYouKnow yén airbag pikeun ngaluncurkeun kapal sering dicampur sareng Pneumatik Fenders?

    Naha Anjeun Terang yén airbag pikeun ngaluncurkeun kapal sering dicampur sareng Pneumatik Fenders? Airbags dianggo pikeun operasi peluncuran kapal sahingga ngalaksanakeun tujuan anu bénten pisan tibatan Pneumatik Fenders. Pneumatik Fenders ngajaga struktur kamar sareng kapal, khusus du ...
    Maca deui
  • Skala karét pneumatik dina 2021

           DataIntelo nembé ngaluarkeun laporan komprehensif anu disebut "Pasar Pneumat Karét Pneumatik", anu fokus kana nyayogikeun tinjauan lengkep ngeunaan pasar. Laporan éta nyayogikeun inpormasi pang anyarna ngeunaan sagala aspek konci pasar sareng diarepkeun bakal mangaruhan penting dina ...
    Maca deui
  • Pangaruh tina pasar karét pneumatik Pender di 2020-2028

           Laporan panilitian pasar global Rubber Rubber Fender nutupan sababaraha dinamika industri sareng tren anu nyumbang kana pamekaran industri. Salaku tambahan, laporan panilitian ogé nyayogikeun data industri pangénggalna, tren pikahareupeun, produk sareng pertumbuhan pangguna-akhir pangguna sareng pangaruh ...
    Maca deui
  • Analisis poténsi kamekaran pasar airbag laut sareng kabutuhan pamaén utama

           "Laporan Laporan Hive Research pang anyarna nunjukkeun yén dina sababaraha taun ka hareup, pasar airbag laut global diperkirakeun tumuh gancang dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa anu stabil. Publikasi ieu nyayogikeun wawasan data sajarah pasar sareng tonggak sejarah anu parantos ...
    Maca deui
  • Pola pasar fenders laut pneumatik

           Ieu parantos nyababkeun sababaraha parobihan. Laporan ieu ogé ngajelaskeun dampak COVID-19 dina pasar global. Ringkesan "Analisis Pasar Pender Kelautan Pneumatik" anu ditulis ku Laporan Wawasan sacara komprehensif nalungtik tren ayeuna anu ngarah kana trend nangtung ieu ...
    Maca deui
  • penilaian pasar fender kapal global

           Éta nekenkeun persépsi kualitas anu disayogikeun ku para ahli industri. Laporan éta nyayogikeun penilaian anu lengkep ngeunaan dinamika pasar konci sareng nyayogikeun inpormasi komprehensif ngeunaan struktur industri kapal fender global. Laporan nyatakeun faktor persaingan, nyaéta ...
    Maca deui
  • Ukuran pasar fender luar negeri, profil perusahaan konci, jinis, aplikasi

           Laporan intél 2021 anu énggal dileupaskeun nyayogikeun wawasan anu hadé ngeunaan prospek kamekaran pasar fender laut global. Éta nyayogikeun perkiraan jangka pondok sareng jangka panjang pikeun pasar, sareng didasarkeun kana analisa anu mendalam tina sababaraha rupa faktor pertumbuhan anu ngawangun pasar ...
    Maca deui
  • Pasar Fender Maritim Global (Fender Kelautan)

    Laporan anu judulna "Pabrikan '2021 Global Marinir Fender Market, Jinis sareng Aplikasi, Ramalan dugi ka 2026 ″ diterbitkeun ku MarketQuest.biz nyayogikeun sababaraha tingkatan analisis, sapertos analisis industri, ngaliput tren industri, munculna sareng segmen pasar pertumbuhan tinggi, -kembangan ...
    Maca deui
  • pangsa pasar fender kapal, tren, aplikasi sareng penilaian kasempetan

            Laporan éta ngira-ngira kasempetan sareng kaayaan pasar ayeuna, sareng nyayogikeun wawasan sareng pembaruan ngeunaan segmen pasar anu pakait dina pasar fender kapal global salami periode ramalan 2020-2025. Laporan ieu mangrupikeun usaha sedeng anu dilakukeun ku para ahli masalah sareng anal ...
    Maca deui
  • Nganalisis pasar airbag laut

           Laporan éta ogé nutupan pangaruh COVID-19 dina pasar global. Pandemi anu disababkeun ku coronavirus (COVID-19) parantos mangaruhan sagala aspek kahirupan global, kalebet séktor bisnis. Ieu parantos nyandak sababaraha parobihan dina kaayaan pasar. Aspék industri global tina ...
    Maca deui
  • Pola pasar fenders laut pneumatik

           Ieu parantos nyababkeun sababaraha parobihan. Laporan ieu ogé ngajelaskeun dampak COVID-19 dina pasar global. Ringkesan "Analisis Pasar Pender Kelautan Pneumatik" anu ditulis ku Laporan Wawasan sacara komprehensif nalungtik tren ayeuna anu ngarah kana trend nangtung ieu ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih cara transportasi Pneumatik Karét Fender?

    Pneumatik Karet Fender dieusian ku hawa, sareng hawa anu dikomprés dina kandung kemih dianggo nyerep énergi tabrakan, sahingga kapal tiasa di buffer nalika docking, supados ngahontal pangaruh tabrakan sareng tabrakan pencegahan. . Produk ngagaduhan ciri kakuatan tinggi, résis ageman tinggi ...
    Maca deui
  • Sejarah kantong udara

    Ikhtisar: Téknologi peluncuran airbag kapal nimukeun ku Cina dina awal taun 1980an. Téknologi ieu kalayan hak cipta intelektual nagara urang anu leres-leres mandiri, saatos 30 taun ningkat sareng ngembangkeun, ayeuna ngagaduhan kapasitas peluncuran 100.000 ton kapal. Aplikasi na ...
    Maca deui
  • Sawangan ngeunaan trend pertumbuhan paménta pasar airbag laut dina 5 taun ka hareup

            Kusabab daya saing konstruksi, penting pikeun ngabédakeun jenuh konsumsi pasar airbag laut. Kituna, laporan nyayogikeun analisa segmentasi pasar anu jero dumasar kana sababaraha bagéan sapertos jinis, aplikasi, daérah, sareng pangguna akhir. Éta dipaké pikeun precisel ...
    Maca deui
  • Perusahaan pangwangunan kapal gaduh kalungguhan dina ngaluncurkeun kapal anyar nganggo airbag

           Perusahaan damel kapal kantor pusatna di Glasgow ngumumkeun yén kapal anyarna pikeun industri tani lauk Skotlandia diluncurkeun dina Clyde pikeun pertama kalina. Ferguson ngawangun lambung 805 kanggo Inverlussa Marine Services, anu sacara resmi dikenal salaku Kallista Helen. Hull nyaéta parahu digawé ...
    Maca deui
  • 2020(5th) Qingdao International Ocean Science & Technology Exbition.

    2020 (5th) Qingdao International Ocean Science & Technology Exbition.

    Kami nembé ngiringan gabung dina Ost 2020 (5th) Ost tanggal 22 Sep. dugi ka 24. Pasar anu saé pikeun Kapal Peluncuran Airbag sareng Karét Pneumatik Fender. Sababaraha pabrik tani laut jero bade mesen seueur kantong udara kembung kanggo launing alat ageung kana Laut. Cina parantos mayar ...
    Maca deui
  • How to make Floating Platform,Floating Dock,Floating House or Floating Pontoon by using Ship Launching Airbags or Marine Balloon?

    Kumaha carana ngadamel Floating Platform, Floating Dock, Floating House atanapi Floating Pontoon ku ngagunakeun Ship Launching Airbags atanapi Marine Balloon?

    Masalahna nyaéta kumaha milih ukuran sareng sabaraha lapisan Airbag anu anjeun peryogikeun, leres? Mimiti, urang tiasa ngadamel Max. Panjangna 24M sareng Min. 1M. Modélna tiasa dua si ...
    Maca deui
  • Yatch Launching Airbag

    Yatch Launching Airbag

    12Th. Agustus 2020. Kami ngabantosan palanggan ngaluncurkeun Yatch na kalayan suksés. Spesifikasina. tina Yatch na: Lebarna 2,5 méter sareng panjangna 12 méter. Beurat parahu 10 ton. Kami nganggo conto ieu pikeun nunjukkeun anjeun kumaha milih Airbag Ngaluncurkeun Kapal atanapi urang ogé nyebatna ...
    Maca deui
  • The second hull in Horizon’s FD102 superyacht line has been launched.

    Lambung kadua dina garis superyacht Horizon's FD102 parantos diluncurkeun.

    Ayeuna dingaranan To-Kalon tina konsép kaéndahan Plato, kapal pesiar éta bakal janten FD102 munggaran anu dikirimkeun ka pamilik AS, anu mangrupikeun palanggan anu munggaran di buruan. Saatos réngsé uji coba laut, kapal pesiar dina jadwal badé sumping di Fort Lauderdale dina Juni sareng badé debut di Benteng Lauderdale 2020 ...
    Maca deui
  • Triac to do tooling for international boat builder

    Triac pikeun ngalakukeun parabot pikeun pembina parahu internasional

    Komposit Triac PERTANYAAN Triac Composites bakal ngawangun colokan sareng cetakan pikeun catamaran 45 Tri Triac Composites gumbira negeskeun yén éta parantos nandatanganan perjanjian sareng pembangun kapal internasional anu dipihormat pikeun ngawangun colokan sareng cet na pikeun catamaran 45 ′ (13.7m). Outsourcing ...
    Maca deui