Wilujeng sumping di situs web kami!

NahaYouKnow yén airbag pikeun ngaluncurkeun kapal sering dicampur sareng Pneumatik Fenders?

Naha Anjeun Terang yén airbag pikeun ngaluncurkeun kapal sering dicampur sareng Pneumatik Fenders? Airbags dianggo pikeun operasi peluncuran kapal sahingga ngalaksanakeun tujuan anu bénten pisan tibatan Pneumatik Fenders. Pneumatik Fenders ngajagi struktur sareng kapal kapal, khususna nalika operasi kapal-ka-kapal. Kualitas sareng kinerja unggal-hiji waé penting pisan. Airbags ngabantosan pikeun ngaluncurkeun kapal anu aman sareng aranjeunna dianggo sacara gembleng anu katingali dina sarat kualitas anu langkung handap sareng metode manufaktur anu langkung saderhana. Metode pabrik airbags henteu tiasa dibandingkeun sareng salah sahiji Pneumatik Fenders.

1

Bubuka bola tiup :

Fender karét tiup (disebut ogé bola) mangrupikeun panyangga mooring sareng pasokan kapal pelindung, anu seueur dianggo dina kapal, fasilitas lepas pantai, platform luar negeri, palabuhan, darmaga, kapal pesiar sareng lapangan sanésna. Bola karét anu tiasa diflatable langkung praktis dibanding fender karét umum, sareng éta ékonomis, janten populér pisan.
Fender tiup nyaéta wadah kedap udara karét anu didamel tina lawon gluing gantung salaku bahan rorongkong. Fender sareng balna tiasa ngambang dina cai saatos dieusian ku hawa anu dikomprés. Éta penting pikeun kapal-ka-kapal berthing sareng kapal-to-wharf Buffer medium. Dina waktos anu sasarengan, fender pneumatik tiasa nyerep énergi tabrakan gerak kapal, ngirangan kapal kapal, sareng ningkatkeun kasalametan docking kapal.
Fender tiup (ku bal) ngagunakeun hawa salaku médium sareng nganggo hawa anu dikomprés pikeun nyerep énergi tabrakan, ngajantenkeun kapal fleksibel nalika docking, supados ngahontal pangaruh tabrakan sareng tabrakan dijauhkeun. Fender tiup (ku bola) parantos seueur dianggo dina kapal tanker, kapal kontainer, kapal rékayasa, kapal mancing laut, platform luar negeri, darmaga ageung, palabuhan militér, dermaga jembatan ageung sareng jinis kapal sareng platform luar negeri anu sanés.


Waktos Post: Apr-22-2021